MAUKAS BURGER

Paras lounas Hämeenlinna

TULE NAUTTIMAAN MAISTUVA LOUNAS

Vaihtelua perus buffettiin! 

Paras Premium Burger Lounas Hämeenlinna

Etsitkö täydellistä burgerilounasta Hämeenlinnassa? Meillä on sinulle vastaus!

Tervetuloa nauttimaan Hämeenlinnan herkullisin burger lounas.

Lounas tarjoillaan joka arkipäivä klo. 11:00-14:30

Haluamme tarjota asiakkaillemme unohtumattoman makuelämyksen, joka yhdistää laadun, kotimaisten raaka-aineiden tuoreuden ja intohimon parempiin burgereihin. Hämpton Burger on Hämeenlinnan paras lounaspaikka.

Miksi kannattaa poiketa Burger lounaallamme?

Maukkaat burgerit tuoreista raaka-aineista!

Burger lounaamme ydin on laadukkaissa raaka-aineissa ja huolellisessa valmistuksessa. Jokainen burgerimme valmistetaan rakkaudella ja intohimolla. Käytämme vain tuoreimpia ja laadukkaimpia aineksia, jotta voimme taata makuelämyksen, joka jää mieleesi. Näistä syistä Hämpton Burger on Hämeenlinnan paras lounaspaikka.

Monipuoliset valinnat

Ymmärrämme, että jokaisella asiakkaalla on omat mieltymyksensä, ja siksi tarjoamme laajan valikoiman burgerivaihtoehtoja. Olit sitten lihaa rakastava tai kasvissyöjä, meillä on burgeri juuri sinulle. Valitse suosikkisi laajasta valikoimastamme.

Hämeenlinnan parhaat ranskalaiset

Rapsakat ja herkulliset
Burgerlounaamme täydentää täydellisesti itse valmistetut ranskalaiset perunat. Ranskalaiset perunat paistetaan kullanruskeiksi ja maustetaan herkullisesti. Ne ovat täydellinen lisäys burgeriisi, ja yhdistelmä on taivas suussasi. Hämpton Burger – Paras lounas Hämeenlinna.

Lounas hämeenlinna
Hämeenlinnan parhaat burgerit

Uniikki ruokailuympäristö

Tunnelmallinen ja vieraanvarainen Ravintolamme Hämeenlinnassa tarjoaa uniikin tunnelman. Olemme panostaneet ravintolaamme, jossa voit nauttia ateriastasi perheesi ja ystäviesi kanssa. Palvelumme on aina ystävällistä ja ammattitaitoista, jotta vierailustasi tulee mieleenpainuva kokemus.

 

Tilaa mukaan tai nauti paikan päällä

Mukavuutta ja joustavuutta
Ymmärrämme, että aikataulusi voi vaihdella, ja siksi tarjoamme sekä mukaan otettavia annoksia että mahdollisuuden nauttia ateriasta paikan päällä. Voit tilata suosikkiburgerisi ja ranskalaiset perunat mukaan kiireisiin päiviin tai istua alas ja nauttia rauhallisesta ruokahetkestä ravintolassamme.

 

Paras burger ja lounas Hämeenlinnassa

Hämptown Burger on paikka, jossa herkulliset burgerit ja maukkaat lounaat kohtaavat. Hämptown Burger on se paikka, joka tarjoaa Hämeenlinnan parhaat burger lounaat.  Sinun kannattaa ehdottomasti meillä kun olet Hämeenlinnassa.

Laadukkaat Burgerit, Jotka Sykähdyttävät Makuhermojasi

Yksi syy siihen, miksi Hämptown Burger erottuu joukosta, on meidän laadukkaat burgerit. Jokainen burgeri valmistetaan rakkaudella ja huolella, tuoreista raaka-aineista. Laatu on meille ensisijaisen tärkeää, ja se maistuu jokaisessa suupalassa. Hämptown Burger on Hämeenlinnan paras lounaspaikka.

Valikoimastamme löydät monipuolisia vaihtoehtoja ja  kokoajan pyritään kehittymään ja tarjoamaan juuri sinulle sopivia burgereita. Halusit sitten perinteisen juustoburgerin, tulisen chiliburgerin, smashina tai mehevällä pihvillä tai vaikkapa kasvisvaihtoehdon.

Maukkaat Lounaat Hämeenlinnan Sydämessä

Tarjoamme vaihtelua perus lounas buffaan premium tason burgereiden muodossa. Sijainti Hämeenlinnan keskustassa on loistava paikka lounastaa niin työpäivän aikana kuin viikonloppuna kaupungilla liikkuessa.

Lounasvaihtoehdot vaihtelevat päivittäin, joten jokainen vierailu on makumatka uusiin herkkuihin, voit olla varma, että kaikki on valmistettu tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista.

Paras Lounas Hämeenlinna – Hämptown Burgerin Tarjonta

 Hämptown Burgerin tiimi panostaa jokaiseen annokseen ja palveluun.

Kun olet Hämeenlinnassa ja haluat nauttia herkullisesta lounaasta ja maistuvasta burgerista, suuntaa siis Hämptown Burgeriin. 

LOUNAS HÄMEENLINNA

Tee Päätös Herkullisen Burgerlounaan Puolesta

POIKKEA LOUNAALLE

Ollaanko Hämeenlinnan paras lounaspaikka? NO OLAAN! Olemme aina valmiita palvelemaan sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Premium burger lounas Hämeenlinnassa on täällä sinua varten! Tsekkaa alapuolella oleva video ja näet miksi! 

RAVINTOLAT

Parhaat burgerit paistetaan täällä

 

HÄMEENLINNA

hameenlinna@hamptownburger.fi

Eteläkatu 1, 13100 Hämeenlinna
Avoinna: Ma-To 11-21
Pe: 11-23
La: 12-23
Su: 12-20

TAMPERE

tampere@hamptownburger.fi

Rautatienkatu 22, 33100 Tampere
Ma-Ti klo 10:45-21:00

Ke-To klo 10:45-22:00

Pe klo 10:45-23:00

La klo 12:00-23:00

Su klo 12:00-21:00

Keittiö 15 min ennen sulkemista

ASIAKKAAT KERTOVAT

MAKSUTAVAT

Meillä on käytössä allaolevat maksutavat